Uw eigen zakelijke website in elkaar zetten

Geplaatst op 11-05-2022

Categorie: Computer en internet

Wilt u in korte tijd een zakelijke site in elkaar zetten, dan is het handig om daarvoor de juiste tools te gebruiken. Zo is het gebruik van een CMS systeem aan te raden. Dergelijke software zorgt ervoor dat de teksten die u via het beheerpaneel invoert binnen de juiste vormgeving worden getoond op de website. U heeft zelf geen HTML-kennis nodig om met een CMS systeem een website te maken die er goed uitziet.

Vrolijk Internet Services levert een CMS programma dat met enkele eenvoudige handelingen op uw hostingpakket is te installeren. Na de installatie kunt u als beheerder inloggen op een afgeschermde omgeving en vanuit daar wijzigingen binnen uw site aanbrengen.

Het CMS pakket van Vrolijk Internet Services geeft u de volledige controle over uw website. Zo kunt u heel eenvoudig een onbeperkt aantal pagina’s aan uw site toevoegen via de afgeschermde omgeving. Ook bevat het CMS pakket reeds een lay-out voor een klantenoverzicht, zodat een dergelijk overzicht heel makkelijk op uw site te plaatsen is.

U kunt het contactformulier op uw site naar eigen inzicht aanpassen en u kunt daarnaast nieuwe formulieren aanmaken en plaatsen. Bij het aanmaken van een formulier geeft u op uit welke velden het formulier dient te bestaan. Het CMS pakket zorgt ervoor dat het door u aangemaakte formulier met uw velden op uw site getoond wordt. U kunt bij ieder formulier een e-mailadres instellen. Naar dit e-mailadres zullen de ingevulde gegevens worden gestuurd wanneer het formulier wordt ingevuld door een bezoeker.

Op de website van Vrolijk Internet Services leest u meer over dit CMS systeem en over de functies die het programma heeft. Het is mogelijk om een demo aan te vragen zodat u het zelf kunt bekijken. Als u het dan wilt gebruiken voor uw eigen site, dan is het CMS pakket heel gemakkelijk aan te schaffen. Nadat u het aangeschaft heeft, krijgt u direct toegang tot alle benodigde bestanden.